هفته پیش بیل گیتس طی صحبتی در کالج هانتر گفت که به عقیدهی او کارآفرینان باید به سراغ علم رفته و کسب و کارهایی در این زمینهی را رهبری کنند.
همه میدانیم که بنیانگذار مایکروسافت به موقعیت سنجی و یافتن فرصتهای سرمایهگذاری مناسب معروف است. همین بینش دقیق وی پیرامون تشخیص فرصتهای نوین کارآفرینی در دنیای کامپیوتر بود که موجب شد او تحصیلاتش در هاروارد را نیمه کاره رها کرده و به سراغ کسب و کارش برود.
به باور وی یکی از دلایل تمرکز بنیاد خیریهی گیتس در زمینهی بهداشت جهانی و آموزش بدین علت است این حوزههای توانایی تاثیرگذاری در زندگی بسیاری از افراد جهان را دارند. به همین دلیل وی به کارآفرینان آینده پیشنهاد میکند که سراغ علم رفته و مطالب زیادی در این زمینه بیاموزند.
به طور مشخص بیل گیتس عقیده دارد که مردم باید در زمینههایی فعالیت کنند که نیازمند نوآوری هستند تا بتوانند به جامعه انسانها کمک بیشتری کنند. وی در اینباره به کارآفرینان پیشنهاد میدهد که اگر در زمینهی علم و برنامه نویسی استعداد دارند، بهتر است سراغ فعالیت در زمینههای بیولوژیکی و پیشرفتهای انرژی محور بروند. چرا که پتانسیل این زمینهها به شدت بالا بوده و درآیندهی نزدیک به شدت تغییر خواهند کرد.او معتقد است که بزرگترین چالش جامعهی بشری شامل ریشه کن کردن بیماریهای لاعلاج و همچنین پیدا کردن یک منبع جدید برای تولید انرژی خواهد بود. پیدا کردن راه حل این مشکلات نیازمند انجام پروژههای تحقیقاتی بسیاری است و به شکل دیگری نمیتوان آنها را حل کرد.
به گفته گیتس، وی بسیار خوش شانس بوده که زمان مناسبی به مهندسی نرمافزار علاقه پیدا کرده است. او بدین منظور افرادی را برای انجام بازاریابی و فروش محصولاتش استخدام کرد اما علاقهاش به علم نرمافزار بوده که موجب شد فرصت مناسبی در این صنعت را بیابد.
digiato
دیدگاه ها