آموزش نحوه تهیه بریانی مرغ
طرز تهیه بریانی مرغ، یک خوراک خوشمزه و متفاوت و بریانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر اصفهان است. این بار با مرغ یک بریانی خوشمزه و متفاوت درست کنید
نحوه تهیه بریانی مرغ
بریانی مرغ اصفهان یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه اصفهان است که آوازه اش در اقصی نقاط جهان پیچیده و در میان ایرانیان از محبوببیت خاصی برخوردار است.
مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ
- پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد
- سیر له شده : به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، دارچین، هل، زنجفیل و زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
- جوز هندی، کاری، بادیان و زعفران : کمی
- ماست : 2 لیوان
- سینه مرغ خرد شده : 1 عدد
- آب : نصف استکان
آموزش طرز تهیه بریانی مرغ
آموزش درست کردن بریانی مرغ
- پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید.
- سیر له شده، نمک و تمامی ادویه ها را اضافه کنید.
- سینه مرغ خرد شده را به پیازداغ اضافه کرده و تفت دهید.
- نصف استکان آب اضافه کرده و بگذارید سینه مرغ پخته شود.
- بعد از پختن زیر گاز را خاموش کرده و 2 لیوان ماست را اضافه کنید.
- زیر قابلمه را در حد گرم شدن روشن کنید.
- سپس این مایع را لا به لای برنج دم کنید.
دیدگاه ها