ثبت نام

Captcha

ورود

Captcha

آموزش نحوه تهیه بریانی مرغ

آموزش نحوه تهیه بریانی مرغ
طرز تهیه بریانی مرغ، یک خوراک خوشمزه و متفاوت و بریانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر اصفهان است. این بار با مرغ یک بریانی خوشمزه و متفاوت درست کنید

نحوه تهیه بریانی مرغ

بریانی مرغ اصفهان یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه اصفهان است که آوازه اش در اقصی نقاط جهان پیچیده و در میان ایرانیان از محبوببیت خاصی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ

  • پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد
  • سیر له شده : به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین، هل، زنجفیل و زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
  • جوز هندی، کاری، بادیان و زعفران : کمی
  • ماست : 2 لیوان
  • سینه مرغ خرد شده : 1 عدد
  • آب : نصف استکان

آموزش طرز تهیه بریانی مرغ

آموزش درست کردن بریانی مرغ

آموزش درست کردن بریانی مرغ

  • پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید.
  • سیر له شده، نمک و تمامی ادویه ها را اضافه کنید.
  • سینه مرغ خرد شده را به پیازداغ اضافه کرده و تفت دهید.
  • نصف استکان آب اضافه کرده و بگذارید سینه مرغ پخته شود.
  • بعد از پختن زیر گاز را خاموش کرده و 2 لیوان ماست را اضافه کنید.
  • زیر قابلمه را در حد گرم شدن روشن کنید.
  • سپس این مایع را لا به لای برنج دم کنید.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه